Mikä taistelulaji on paras pienten naisten itsepuolustukseen?

On olemassa syy siihen, miksi nykyään yleisesti harjoitellaan erilaisia taistelulajeja, jopa sellaisia, jotka ovat alkaneet satoja tai jopa tuhansia vuosia sitten. Se johtuu siitä, että jokainen taistelulaji tarjoaa ainutlaatuiset edut, varsinkin kun on kyse itsepuolustuksesta. Entä naisten itsepuolustus? Tätä kysymystä kysytään paljon ja on ratkaisevan tärkeää, että naisille tiedotetaan parhaista taistelulajeista, erityisesti pienemmistä naisista, jotka ovat huolissaan itsepuolustuksesta ja eivät tiedä mistä aloittaa. Jotkut parhaista taistelulajeista ovat Krav Maga, Tae-Kwon Do ja brasilialainen Jiu-Jitsu, ja alla voit selvittää, miksi ne ovat käytännöllisiä vaihtoehtoja pienemmille naisten itsepuolustuksille. Älä jätä turvallisuuttasi tuurille, aloita itsepuolustus kursin. Sen sijaan, käytä onneasi vedonlyöntiin NetBet :issä. 

Krav Maga

Israelin armeija käytti alun perin Krav Magaa virallisena itsepuolustusjärjestelmänä taistelukentällä ja sen ulkopuolella. Nykyään monet naiset hyötyvät sekä fyysisesti että henkisesti harjoituksista, jotka on suunniteltu vastaamaan ihmisen vahvuuksiin ja haittoihin. Tällä tavoin Krav Maga -sovelluksen reaalimaailma auttaa opettamaan naisia ​​saamaan ylemmän käden koostaan ​​huolimatta. Sen soveltaminen lainvalvonnassa ja kilpailun taistelussa kasvava suosio Krav Maga saattaa tuntua pelottavalta joillekin, etenkin aloittelijoille. Ei kuitenkaan voida kiistää, että sillä on paljon tarjottavaa naisille, jotka ovat valmiita oppimaan käsittelemään sekä aseellisia että aseettomia hyökkäyksiä. Harjoitukset toistuvat voimakkaasti, jotta Krav Maga -opiskelijat voivat toimia nopeasti pakotettuina. Yksi huomionarvoinen asia on kuitenkin, että on fyysisesti erittäin vaativaa oppia, mikä on yleensä erikoistuneempi itsepuolustusliike, jota käytetään puolustautumaan vain valikoivilta hyökkäyksiltä. Usein koulutukseen liittyy väärennettyjen aseiden käyttö, ja tosielämän skenaariot voivat olla hyvin erilaisia ​​kuin mihin harjoittelet.

Tämä taistelulaji opettaa myös naisia ​​käyttämään kehonsa eri osia, mukaan lukien polvet ja kyynärpäät, tarvittaessa aseina, mikä antaa heille työkaluja puolustautua väkivaltaisissa tilanteissa. Silti silmiinpistävien tekniikoiden lisäksi Krav Maga ei sisällä monenlaisia ​​taistelulajeja, jotka voisivat olla tehokkaampia, kun otetaan huomioon erilaiset väkivaltaiset skenaariot, joita voi tapahtua. Krav Maga asettaa etusijalle konfliktien välttämisen ja ympäristön tuntemisen, mikä on uskomattoman tärkeää naisille harjoitella, koska heillä on suurempi riski väkivaltaisiin rikoksiin, kuten seksuaaliseen väkivaltaan. Tästä syystä Krav Maga tunnetaan yksinkertaisena ja tehokkaana itsepuolustustaiteena, joten se on suosittu valinta naisille. Silti tämä taistelulaji saattaa vaatia enemmän aikaa ja omistautumista kuin pystyt antamaan, jos haluat kävellä pois välittömämmillä taidoilla.

Tae-Kwon Do

Tae-Kwon Do erottuu muiden joukossa yhtenä parhaista naisten taistelulajeista, koska potkimiseen on panostettu. Jos ajattelet sitä, että naiset ovat yleensä vahvempia alavartaloissaan kuin ylävartalonsa, voit ymmärtää, kuinka tärkeää on, että naisilla on itsepuolustuskäytäntö, joka keskittyy enemmän näihin alakehon liikkeisiin, joissa muut taistelulajit eivät. Puhumattakaan siitä, että useimmilla miehillä on enemmän ylävartalon voimaa kuin naisilla, joita he todennäköisesti käyttävät naista vastaan ​​hyökkäyksessä.

Tae-Kwon Do on kotoisin Koreasta, ja se on käännetty löyhästi ”käsien ja jalkojen tielle” tai ”tavaksi potkia ja lyödä”. Potkimisen painottaminen on hyödyllistä kaiken kokoisille naisille, koska he oppivat, mihin ja miten iskeä hyökkääjän heikommille alueille, mukaan lukien leuka, aurinkopunos (joka voi vaikuttaa heidän hengitykseen) ja nivusiin. Tae-Kwon Do ei kuitenkaan ole vain potkimista ja lyömistä. Opiskelijat oppivat puolustautumaan hyökkäyksiltä myös estotekniikoilla. Tae-Kwon Do -tapahtumassa ei ole vain yksi tai kaksi lamauttavaa potkua, jotka naiset oppivat torjumaan voimakkaita miespuolisia hyökkääjiä vastaan, mutta joukko niistä. Pääasia, jota et saa Tae-Kwon Do: sta, on keskittyminen käsiin ja kamppailutekniikoihin, jotka ovat edelleen tärkeitä naisen alavartalon edusta huolimatta. Tämä tarkoittaa, että taistelu hyökkääjää vastaan, joka on lähellä seksuaalista väkivaltaa, voisi olla vaikea voittaa. Kaiken kaikkiaan on hienoa taistelulajia harjoitella, jos olet pienempi nainen tai aloitat vain itsepuolustuksella, mutta voit harkita muiden taistelulajien muotojen oppimista Tae-Kwon Do: n rinnalla. On muitakin, jotka voivat auttaa sinua tuntemaan enemmän valmiuksia puolustaa itseäsi myös ylävartalokoulutuksen avulla.

Mikä taistelulaji on paras pienten naisten itsepuolustukseen?

Brasilialainen Jiu-Jitsu

Brasilialaisen Jiu-Jitsun ensisijainen painopiste on itsepuolustus, ja on helppo ymmärtää miksi, koska se opettaa erilaisia ​​strategioita kuristimista, käsilukkoista, poistamisista, heitoista ja hyökkäyksistä. Opiskelijat harjoittavat katutaisteluita, joiden avulla he voivat lähestyä tosielämän tilanteita vahingoittamatta toisiaan.

Tämä taistelulaji tuli suositummaksi kilpailijoiden ansiosta, jotka käyttivät sitä UFC-otteluissa. Silti brasilialainen Jiu-Jitsu tunnustaa, että samat kamppailutekniikat ovat välttämättömiä myös naisille, jotta he oppisivat hallitsemaan väkivaltaisia ​​hyökkäyksiä riippumatta heidän koostaan ​​tai vastustajansa koosta ja voimasta. Keskittymällä vivutukseen brasilialainen Jiu-Jitsu opettaa naisia ​​hyökkäämään korkeammilta paikoilta, mutta tämän taistelulajin pääpaino on maan taistelussa. Se on loistava vaihtoehto naisille ja pienemmille opiskelijoille, jotka haluavat oppia puolustamaan itseään todennäköisenä mahdollisuutena, että he päätyvät maahan tai kiinnittyvät miespuolisen hyökkääjänsä alle seksuaaliväkivallassa. Mattopohjaisen kamppailun lisäksi naiset oppivat myös puolustautumaan aseiden kanssa. Toinen kriittinen piirre tässä taistelulajissa on opettaa opiskelijoille, miten käsitellä hyökkäyksiä tosiasiallisesti hyökkäämättä, olipa kyseessä yksinkertaiset paeta tekniikat tai hyökkäykset hyökkääjän hallitsemiseksi. Tarvittaessa brasilialainen Jiu-Jitsu myös opettaa naisille, kuinka hyökkääjät poistetaan käytöstä asianmukaisesti, otetaan heidät alas ja valloitetaan, vaikka he olisivatkin pienempiä ja vaikka olisivatkin lähellä. Surullinen todellisuus on, että maailma voi olla vaarallinen paikka naisille, mutta naisen vastuulla on oppia torjumaan hyökkääjä väkivaltaisen hyökkäyksen sattuessa. Brasilialainen Jiu-Jitsu käsittelee itsepuolustusta kaikista näkökulmista opettaen naiselle itsensä suojelemiseen tarvittavan tietoisuuden, kärsivällisyyden, tekniikat ja itsehillinnän koostaan riippumatta. 

Oletko käynyt kuntosalilla viime aikoina?